Het artikel werd toegevoegd aan winkelwagen...

//TODO ajout au PANIER SESSION !!!


FR NL

kettingset » AchterandwielenProdukt selectie 

Presentatie

Achtertandwiel voor motoren, quads en kartingsTransmissie is onze specialiteit. Wij bieden u het grootste gamma van modellen en tandingen. Bovenop onze eigen productie van aluminiumkransen, werken we samen met verschillende buitenlandse leveranciers.

JT is onze voornaamste leverancier, met een zeer uitgebreid gamma in C45 staal. JT levert ons sinds meer dan 20 jaar tandwielen van uitstekende kwaliteit, met een onberispelijke bewerking: geen dimensioneringsfouten of onrond geworden tandwielen, vlekkeloze tandingen, perfecte afwerking, idem voor de presentatie en de verpakking.

Andere leveranciers leveren ons staaltandwielen met een speciale bewerking voor de hardheid van de tanden (C45H met THF- of H-markering) voor verschillende wegmotors met grote cilinderinhoud of voor sportieve motors.

Gezien de hoge prijs en beperkte levensduur van bepaalde top-of-the-range O’Ringkettingen, was het noodzakelijk om de bestendigheid en de levensduur van de voor en achter tandwielen te verhogen. Andere leveranciers zijn meer gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse of oudere motoren. Maar geen van hen is in staat om een 100% volledig gamma aan te bieden.

Daarom hebben we een speciale en exclusieve dienst voor de bewerking op maat, inclusief voor één stuk. We beschikken over onze eigen productie-eenheid om speciale uitvoeringen te realiseren die niet bij onze buitenlandse leveranciers te verkrijgen zijn, evenals alle aluminium tandwielen. Deze locale productie vergt een aanzienlijk machinepark evenals know-how, gespecialiseerde technici en, om de investering rendabel te maken, een openheid naar buitenlandse markten. Zo worden onze aluminium tandwielen naar een vijftiental landen geëxporteerd.

Onze machinepark bestaat uit:

 • 4 bewerkingscentra met digitale aandrijving. Deze worden regelmatig door de producent onderhouden om lage tolerantiewerken mogelijk te maken.
 • 4 drijfwerk-tandwielfreesmachines met moederfrees voor het bewerken van tanden volgens een nagenoeg unieke techniek die een perfecte concentriciteit en afgeronde tandspitsen mogelijk maakt. Dit vermindert het tandbreukrisico evenals het risico op blessures.
 • Meerdere andere machines voor bewerking, rectificering en zandstraling.
 • Een kleur- en anodiseringsinstallatie door aluminiumelektrolyse.


Het is onmogelijk om nog meer en beter te doen dan dit!

Technische gegevens

Onze productie dekt alle tandwielen voor terreinmotors, crossmotors, trail, enduro, trial, quads en (sportieve) wegmotors.

Op basis van een nauwkeurig plan of model kunnen we – op vraag – 1 of 50 stuk(ken) produceren binnen een paar dagen.

Om de levensduur van onze op maat geproduceerde tandwielen te garanderen, leveren we ze altijd met een ketting dat aangepast is aan de reële gebruiksomstandigheden. Deze dienst wordt zowel aan onze bestaande als aan nieuwe klanten aangeboden.

Onze eigen productie dekt onder andere:

a) Aluminium tandwielen in 7075T6-legering

b) Staal tandwielen, die niet beschikbaar zijn bij onze gewoonlijke leveranciers: buitengewone tandingen, nieuwe of zeer oude modellen.

Wij gebruiken:

 • Ofwel C45-type staal (hardheid 60 kg): voor kleine cilinderinhouden, bromfietsen, … in 415-420-428.
 • Ofwel de top: C45H met speciale behandeling van de tanden om een hardheid van 130 kg te bekomen, wat overeenkomt met een vrijwel onverslijtbare kwaliteit: onmogelijk om in het behandelde gedeelte te boren. Voor wegmotors, sportieve motors of terreinmotors in 520-525-530.

Praktische informatie

Hoe uw achtertandwielen zoeken? Kies:

 • het Merk
 • De Cilinderinhoud
 • Het exacte model in de voorgestelde lijst
Indien u uw model niet kunt vinden:
 • Raadpleeg de http://www.jtsprockets.com website van onze leverancier JT (rubriek online catalogus)
 • Of raadpleeg ons en stuur ons uw nauwkeurig plan of model met de exacte referentienummers

OP MAAT

MATERIAAL : Alu 7075T6, of staal C45 of C45H.

MODEEL : Elk model die niet leverbaar is door onze gangbare leveranciers.

Geeft U ons altijd de preciese dimensies of zendt U ons :

  • ofwel een precise plan
  • ofwel een monster

TERMIJN : Min of meer 1 week.

PRIJS : Volgens het gevraagd modeel en het aantal stuks.

OPMERKING :

De op maat stukken worden geleverd met de overeenkomstige versterkt of O’Ring ketting.

Het op maat werk is een speciale dienst besproken voor gewone klanten.

 

 


© Copyright 2007 - Kit Cross - Belgique
All rights reserved | Communication - Technology Internet: E-net Business
Téléchargez Flash Player si vous ne voyez pas les animations Optimisation Adobe Macromédia Flash