Het artikel werd toegevoegd aan winkelwagen...

//TODO ajout au PANIER SESSION !!!


FR NL

Smeermiddelen

Produkt selectie


 

Smeermiddelen

Denicol

Dit Belgisch bedrijf werd in 1980 opgericht en is sindsdien voortdurend gegroeid. Ondertussen is het één van de grote producenten van motorolie van de beste kwaliteit geworden. Denicol geniet grote internationale naambekendheid dankzij de motorsport: wereldkampioenen Jacquy Martens, Joël Smets en Toni Carioli hebben allen Denicol-producten gebruikt. Denicol levert ook oliën voor personenauto’s, vrachtwagens, industriële machines en landbouwmachines. Denicol produceert motorolie van hoge kwaliteit. Dankzij beperkte reclamekosten zijn de prijzen zeer interessant.
U betaalt enkel en alleen voor het product!
Indien u meer informatie wenst over onze producten verwijzen we u naar de website van Denicol www.denicol.com.
U vindt er ook de gedetailleerde technische fiches van elk van onze producten.
De smeermiddelen bestaan in kannen van verschillende capaciteiten. We hebben de meest courante capaciteiten (meestal 1 of 2 liter) in voorraad en stellen die ter beschikking via onze website. We kunnen eveneens kannen van een grotere capaciteit (tot 30 liter) ontvangen op korte termijn. Op onze website geven we bij elk product een korte technische beschrijving.

WD40

Extra dunne olie met veelvoudige functies.
Super ontvretend, smerend, reinigend en corrosiewerend.
Beschikbaar in sprays van 200 of 400 ml, evenals in kannen van 5 en 30 liter.
Klik hier voor bijkomende details.

DRY LUBE

Het schoner droog smeermiddel voor kettingen.
Volledig droog en zonder vet.
Deponeert een zeer dunne teflonfilm op de rollen en de ketting.
Beschikbaar in spuitbussen van 150 of 400 ml.
Klik hier voor bijkomende details.

PDL: Profi Dry Lube
Droog en schoon smeermiddel voor kettingen
-Optimale smering
-Speciaal voor kettingen met afdichtingsring
-Volledig droog en vrij van smeervet
-Onmogelijk om de vuilheid te binden
-Ketting en velg blijven altijd schoon

Beschikbaar in volgende spuitbussen:
400 ml – standaard
150 ml – touring

“PROFI DRY LUBE beschikt over een enorme vloeicapaciteit. Het wordt op een fijne en regelmatige manier verdeeld. Niet dat het niet geprojecteerd wordt, maar het zorgt ook voor een goede smering.”

“…een schone zaak”

PDL is het enige smeermiddel dat speciaal ontwikkeld werd voor kettingen met moderne afdichtingsringen. Sinds meer dan 10 jaar kan het geleverd worden in vrijwel de hele wereld in winkels die gespecialiseerd zijn in tweewielers. Zijn droge actie geeft dag in dag uit uitstekende resultaten, zowel met maximale snelheden op de Duitse snelwegen als in het zand van de Nubische woestijn of op natuurlijke circuits.
De externe rollen van de ketting glijden gemakkelijk, op een schone manier en zonder wrijving op de microfijne PTFE-laag. Kettingen die met PDL behandeld zijn “absorberen” minder capaciteit. Dankzij de droge smering is er geen schuureffect omwille van vuilheid dat gebonden wordt door het smeervet. De levensduur van de afdichtingsringen is daardoor veel groter en de kettingkit gaat langer mee.

Toepassing

Belangrijk: de strekbuis moet altijd gebruikt worden!

De kettingkit moet niet meer dan 10.000 km gebruikt zijn geweest.
Traditioneel smeervet en vuilheid moeten eerst verwijderd worden.
Men bekomt een optimaal resultaat wanneer PDL direct toegepast wordt na de eerste 600 km op een nieuwe kettingkit of een nieuwe motor.
In dat geval moet de ketting niet eerst schoongemaakt worden. Het volstaat om het product 2 of 3 keer met korte pauzes (ongeveer 100 km) te gebruiken.

Gebruik

De doos goed schudden en de verstuiver op de doos plaatsen (nooit zonder gebruiken!).
Het product op gelijkmatige wijze op de ketting sproeien. Herhaal na ongeveer 2 minuten en klaar is Kees! PDL kan elke 400 of 500 km toegepast worden of na een rit door de regen (voorkomt verroesting). Kortere pauzes voorzien wanneer de motor ‘off-road’ gebruikt wordt. Omdat PDL zeer productief is, volstaat een doos van 400 ml om 2 of 3 traditionele smeringsmiddelen te vervangen voor vele duizenden kilometers.



© Copyright 2007 - Kit Cross - Belgique
All rights reserved | Communication - Technology Internet: E-net Business
Téléchargez Flash Player si vous ne voyez pas les animations Optimisation Adobe Macromédia Flash