Het artikel werd toegevoegd aan winkelwagen...

//TODO ajout au PANIER SESSION !!!


FR NL

kettingset » VoortandwielenProdukt selectie 

Presentatie

Voortandwiel Wij werken samen met meerdere leveranciers en fabrikanten die ieder hun eigen bijzondere productie hebben. Onze motto? Aangezien partners, die staal van een hoge kwaliteit, zorgvuldig verwerking en een voortreffelijk afwerking bieden.

Onze tandwiel voorraad overstijgt 20 000 stuk voor motoren en quads. Wij hebben nog models voor de motoren uit de jaren 1971-1980.

Technische gegevens

Van onze gewone leveranciers ontvangen wij een nikkel-chrome-molybdeen kwaliteit, die een grote langlevendheid waarborgt en het risico van schade aan de tanden minimaliseert. Te < droge > staal breekt gemakkelijk en te weke staal verslijt vlug. Wij mikken op het beste verhouding tussen bestendigheid en langlevendheid.

Voor de nieuwe motoren en quads kunt u naast de originele tanden voorgevels verkrijgen -1 tand, -2 tanden en ook + 1 tand, +2 tanden. Soms bestaat het model zelfs in 6 of 8 varianten.

Als nodig bestellen wij voor u een speciale fabricatie van buitengewone modellen, die vaak voor competities gebruikt worden, een voortandwiel met een andere kettingsprong of een voortandwiel voor een oude motor. Bijvoorbeeld: tandwiel R1 in 520 (in plaats van 530), voortandwiel Derbi in 428 (in plaats van 420), tandwiel Maico uit het jaar 1975 of cyclo Flandria.

Praktische informatie

Hoe vindt u de juiste tandwiel? Kiezen:

  • Het merk
  • de Cylinderinhoud
  • het juiste model in de lijst
Als u het model niet vindt, dan:
  • consulteer de website www.jtsprockets.com van onze leverancier JT, rubriek online catalogus.
  • of contacteer ons en stuur ons een plan van uw model


© Copyright 2007 - Kit Cross - Belgique
All rights reserved | Communication - Technology Internet: E-net Business
Téléchargez Flash Player si vous ne voyez pas les animations Optimisation Adobe Macromédia Flash